четвъртък, 1 април 2010 г.

Флаш проекта за Моларис

Ето че успешно приключи и още един мой проект за уеб - а именно дизайнът на флаш елементи за уебсайта на Моларис Дентал. Проекта включваше флаш базиран продуктов каталог, игра с оцветяване и въртящо се меню. Всички те могат да се видят на сайта на Моларис, както и тук: продуктов каталог а в скоро време вероятно и на моят собствен, но това ще стане, когато мога да отделя мъничко време да ги добавя. Можете също така да разгледате и флаш базираната игра с оцветяване на продукт за защита от спортни травми тук: флаш игра Що се отнася до играта с оцветяване - тя може да се похвали и с динамични елементи - като например бутоните с имената на цветовете, номерата им, както и обяснението. Изключително добре изпълнени и на твърде изгодна цена флашовете са едно отлично допълнение към този иначе доста постен и строг сайт.

Update 16 Feb 2011:
Както често се случва по нашите географски ширини, оказа се че добрата работа твърде бързо беше подобрена още повече от т.н. наши професионалисти. Само няколко месеца след просъществуването на флаш менюто на заглавната страница, то беше заменено от версията на незнаен специалист, която в особено високото си качество не позволява да се отварят линковете ... Продуктовия каталог беше разнообразен с шаренки странички и тежки текстове във формата на солиден caps lock, като читателите могат и сами да забележат особено качествената обработка на изображенията във флаша. Може да се насладите на този user "experience" непосредствено след последната завършена от мен страничка от продуктовата презентация, а именно: стр. 30 ...
Още един пример защо и как "рационалността" на избора и "суперпрофесионализма" на разните фирмички и "студия" в условията на скъпата ни татковина може да ни направи една доста лоша шега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.